Verzekeringen

Ik help u bij het in kaart brengen van particuliere of zakelijke risico's.

Beginnen als zelfstandige

Welke risico’s loopt u als zelfstandig ondernemer en hoe kunt u zich hiertegen verzekeren? Wat betekent dit voor uw verzekeringen en wat zijn de gevolgen voor uw mogelijkheden omtrent een nieuwe hypotheek? Samen zetten we de kansen en risico’s op een rij. Zo weet u waar u aan toe bent.

Particuliere verzekeringen

Van autoverzekering tot ziektekostenverzekering en van opstalverzekering tot levensverzekering: het hele scala aan verzekeringsproducten nemen we door. 

Ik geef advies als het gaat om het afsluiten van een verzekeringspakket dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Ik voorkom dat u betaalt voor pakketten die u niet nodig heeft. Hetzelfde geldt voor dubbel verzekerd zijn.

Heeft u schade opgelopen? Ik behartig uw belangen bij de verzekeraar. U krijgt waar u recht op heeft.

Bedrijfsmatige verzekeringen

Ook voor ondernemers is het belangrijk om een verzekeringspakket op maat te hebben. Ik breng de risico's die uw bedrijf loopt in kaart. Welke verzekeringen horen daarbij? De polisvoorwaarden moeten precies aansluiten bij uw behoeften.

Bij de verzekeringen die ik verzorg zitten onder meer bedrijfsschadeverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, werknemersverzekeringen en gebouw- en inventarisverzekeringen.

Bij zelfstandig ondernemers is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vaak aan de orde. Het is belangrijk om uw financiële situatie goed in kaar te krijgen en vervolgens de vele aanbieders goed te vergelijken. Ze hebben vaak wezenlijk verschillende polisvoorwaarden.

Ontwerp en realisatie door NOBEARS