Over mij

Ik ben uw onafhankelijke financieel adviseur sinds 1991.

Regio Nieuwegein en Utrecht

De meeste van mijn relaties wonen in Nieuwegein en Utrecht. In Nieuwegein werk ik al 15 jaar samen met Aspekt ERA Makelaars. Zo kunnen we onze relaties helpen met hypotheken, verkoop, aankoop en taxaties.

Sinds 1991

Omdat ik al sinds 1991 hypotheekadvies geef, heb ik alle stormen op de huizenmarkt zien komen en overtrekken. Zo kan ik mijn relaties behoeden voor beslissingen die door de korte termijn zijn ingegeven.

Ook bereikbaar buiten kantoortijden

Ik heb in de loop der jaren een grote relatiekring opgebouwd. Bereikbaarheid is een van de punten die daarbij essentieel zijn. Mijn relaties krijgen graag vlot antwoord op hun vragen, ook buiten kantoortijden.

Onafhankelijk

Ik ben onafhankelijk en dus niet gebonden aan bepaalde partijen. Ik sluit bij voorbaat geen enkele geldverstrekker uit. In het afgelopen jaar heb ik met ruim 10 partijen zaken gedaan. U bent er zeker van dat u de laagste rente met meest passende voorwaarden krijgt, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Erkend Financieel Adviseur

Ik ben Erkend Financieel Adviseur. Dit geeft mijn relaties en mij de zekerheid dat ik op de hoogte ben van de actuele regelgeving. De wetgeving verandert snel. Als Financieel Adviseur wil je niet het risico lopen dat je iets mist.

Benieuwd? Bel en regel meteen een gratis eerste afspraak. Dat kan ook 's avonds. Maak een afspraak

R. Schoolderman

"Ik ben onafhankelijk en dus niet gebonden aan bepaalde geldverstrekkers. In het afgelopen jaar heb ik met ruim 10 partijen zaken gedaan."

Ontwerp en realisatie door NOBEARS